CASANOVA.DK
CASANOVA.DKDanmarks største og mest besøgte boligshop på nettet!
 
FORSIDE KONTAKT HANDELSBETINGELSER JOB NYHEDSBREV VAREKURV
Søg   
 


Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi respekterer vores kunders ret til privatliv. Vi har derfor lavet retningslinjer, der sikrer, at vores kunders og besøgende privatliv ikke bliver krænket. Herunder kan du læse mere om Casanova Aps’s privatlivspolitik.

Ved at besøge Casanova.dk eller vores butik i Ringsted accepterer du, at Casanova Aps behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.


Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.


Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Vi registrerer dit navn, adresse, telefonnummer og mail, når du handler hos os. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt. Personoplysningerne opbevares i 5 år jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.


Desuden indsamler og behandler vi oplysninger om dig, når du:

  • foretager kortbetaling af køb
  • afgiver kontooplysninger i forbindelse med et køb/kreditering
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde
Casanova ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Casanova.dk via Google Analytics.

Casanova ApS indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Casanova.dk benytter OnPay til håndtering af online-køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort. Vi transmitterer kundeoplysninger i krypteret form.


Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Casanova.dk videregives kun til:

  • foreningens interne afdelinger
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
Casanova ApS videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Casanova ApS.

For at kunne videreudvikle og forbedre Casanova.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Casanova.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på Casanova.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Casanova ApS ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på Casanova.dk


Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af Casanova.dk i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.


Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev:

Din e-mail bliver gemt, indtil du afmelder dig vores nyhedsbrev. Vi gemmer din e-mail for at holde dig opdateret om nyheder, tilbud og events. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Dette gør du ved at klikke på linket nederst i nyhedsmailen.


Videoovervågning

Vores butik og vareudlevering i Ringsted er videoovervåget. Vi har denne overvågning for at sikre vores kunder såvel som ansatte. Overvågningen slettes automatisk efter 14 dage.


Cookies

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi cookies. En cookie er en tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger. Cookien indsamler en brugers adfærd på et netværk hos brugeren selv og lagrer det på brugerens computer, smartphone, tablet eller lignende. På den måde ved serveren, altså webstedet, ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Cookies gemmes max. 360 dage, herefter slettes de automatisk.

Hos Casanova.dk anvender vi cookies med det formål at forbedre vores hjemmeside og dets funktioner for at gøre din oplevelse bedre og nemmere for dig.

For hvert besøg på hjemmesiden - uafhængig af tilstedeværelsen af en cookie - registrerer vi brugerens type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Det kan du gøre på følgende måde:

  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer Ryd browserdata.
  4. Tryk på rullemenuen ud for "Ryd de følgende elementer fra" øverst.
  5. Vælg en periode, f.eks. den seneste time eller det seneste døgn.
Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies og andre websitedata".


Dataansvarlig hos Casanova ApS

Direktøren er dataansvarlig hos Casanova Aps. Denne er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi har modtaget fra dig. Virksomhedens kontaktoplysninger.

Casanova Aps

Nørregade 39, 4100 Ringsted

CVR-nr.: 38758977

Telefon: 55 44 44 46

E-mailadresse: info@casanova.dk


Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret).

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
Ret til berigtigelse (rettelse).
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
Ret til sletning.
  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
Ret til begrænsning af behandling.
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
Ret til indsigelse.
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet).
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk


Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk


Ændring og opdatering af persondatapolitikken

Casanova.dk forpligter sig til løbende at opfylde og lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Ved at handle hos Casanova.dk eller i vores butik i Ringsted tillader du os at opsamle informationer som beskrevet her på siden. Alle ændringer vil fremgå nedenfor.

Dette er 1. version af Casanova Aps persondatapolitik skrevet 30/4-2018.

Gavebytning


Julegaver byttes t.o.m. 19.01.2019


Mest solgte lige nu

01.By Lassen Kubus 4
02.Bobles Krokodille
03.Vipp 13 affaldsspand
04.AJ gulvlampe
05.Hay AAC22 stol
06.Montana 1118 reol
07.Hay AAS32 barstol
08.String Pocket reol
09.Kartell Componibili
10.Carl Hansen Y-stol

100.000 følger os allerede!

Følg os på
Facebook & Instagram
@casanova.dk




Casanova Aps | Nørregade 39 | DK-4100 Ringsted
Tlf. +45 55 44 44 46 | E-mail: info@casanovafurniture.dk | CVR-nummer: DK38758977
| Persondatapolitik
Der tages forbehold for tastefejl. Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Copyright ® 2006-2018