I CASANOVA bestræber vi os på altid at tilbyde dig den laveste pris inden for alle varegrupper. Derfor har vi indført prismatch, hvilket vil sige, at hvis du ser en identisk vare til en lavere pris et andet sted, kan du altid få varen til samme pris hos os. Har du allerede købt varen, får du naturligvis differencen refunderet.

Du kan altså trygt handle hos os uden at spekulere på, om du kunne have fået det billigere et andet sted - for CASANOVA Møbler har altid den bedste pris.


Vilkår for prismatch:

Har du set en vare et andet sted til en billigere pris end vores, sælger vi dig varen til samme pris eller refunderer prisforskellen. Du skal dog være opmærksom på følgende:

Er der gået mere end en uge siden varen er købt, refunderes prisforskellen ikke. Husk at medbringe kassebonen for den vare, du har købt hos os.

Husk at medbringe dokumentation for, hvor du har set varen til en billigere pris. F.eks. tilbudsavis, udskrift fra hjemmeside el. lign. Det skal fremgå af dokumentationen, hvornår tilbuddet er gældende.

Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatordninger.


Øvrige betingelser og undtagelser:

  • Varen skal være identisk med den vare, du har set billigere et andet sted.
  • Prismatch omfatter ikke varer købt i udlandet.
  • Prismatch omfatter ikke varer, som vores konkurrenter kun udbyder i begrænset omfang (f.eks. køtilbud, åbningstilbud, lagersalg, oprydningssalg el. lign.)
  • Prismatch omfatter ikke varer der udbudt i forbindelse med et særligt kundeforhold, f.eks. hvor der har været foregående indretningshjælp.
  • Prismatch omfatter ikke produkter fra producenten Vitra.